Bij iN ControL werken we met een basiscollectie die het hele jaar door te bestellen is. Deze bestaat uit diverse sokken en maillots in frisse, basiskleuren en zachte kwaliteiten. Twee keer per jaar wordt deze beenmode collectie aangevuld met trendy items, voor het samenstellen van een nieuwe voorjaars- en najaars collectie.

iN ControL basiscollectie

Knie sokken

Onze bestsellers zijn de effen katoenen kniesokken. Deze zijn verkrijgbaar in 7 verschillende maten, 11 verschillende kleuren en 2 varianten: Mét en zonder strik. Wil je voor een wat klassiekere look gaan voor je kindje? Ga dan voor de kniesokken met satijnen strik: https://dressedincontrol.com/product/in-control-2pack-kneesocks-with-satin-bow/ De strik geeft net even die extra touch aan jouw outfit en zijn prachtig onder een jurkje of rokje te dragen. Wil je toch liever een iets stoerdere look? Ga dan voor de kniesokken zonder strik. https://dressedincontrol.com/product/in-control-2pack-kneesocks/ Daarnaast geeft het schulprandje aan de boord een leuk en speels effect. De kniesokken zijn in verschillende effen kleuren te bestellen en daarom makkelijk te combineren bij iedere outfit. De top 5 best verkochte kleuren is:
1. Navy
2. Off white
3. Dusty pink
4. Black
5. Grey melange

iN ControL kniesokken

(Sneaker) sokken

De basiscollectie (sneaker)sokken bestaat uit twee verschillende varianten.

Maillots

iN ControL bestaat uit een groot aanbod aan mooie effen maillots. De verschillende maillots die we aanbieden zijn:

Baby sokken

Net als de maillots, hebben we bij iN ControL ook een groot scala aan babysokjes. Super leuk om als kraamcadeautje te geven, zijn onze sokjes uit de NEWBORN collectie. Deze zijn verkrijgbaar in 1 maat (0-3 maanden), 4 kleuren en 3 verschillende varianten:

Ga dus snel naar onze shop en bekijk al onze producten op http://www.dressedincontrol.com